Fietsspecialist Panoven | Merken
167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-167,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Merken

Fietsen
Bsp

BSP maakt fietsen met passie. Het bedrijf dat in 1983 is opgericht in Utrecht door familie van der Heiden. BSP ontwerpt en ontwikkelt zijn eigen fietsen. Een echt Nederlands product die medewerkers met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden mee te werken aan deze prachtige fietsen. Het merk BSP heeft 5 pijlers: ultiem fietsplezier, topkwaliteit, echt Nederlands, Eerlijke productie en bewezen testresultaten.

BSP fietsen biedt daarom een mooie assortiment fietsen aan. Zo kunt u bij Fietsspecialist Panoven mooie moederfietsen, E-bikes, transport en stadsfietsen vinden.  

THULE

Fietszitjes

Fietszitjes zijn ideaal voor de dagelijkse fietsritjes en voor avonturen met het gezin. Veilig, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel, of de rit nu kort is of lang.

Fietsendragers

Een fietsendrager helpt u met het snelle, gemakkelijke en veilige vervoer van een of meer fietsen op uw auto, waar u ook heen gaat.

Qwic

Het Amsterdamse merk Qwic heeft zich vanaf de start gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Na een 7 maanden durende fietstocht lieten twee van die fietsers, beiden ingenieur zich inspireren tot het ontwerpen van de ideale elektrische fiets. Met de ontwikkeling van een duurzaam en persoonlijk transportmiddel wilden zij een bijdrage leveren aan schonere mobiliteit. En zo werd in 2004 het nieuwe merk Qwic geboren. Het merk heeft in de 12 jaar dat ze bestaan grote stappen gezet. Qwic weet haar technische kennis goed te combineren met een aantrekkelijke fiets. Qwic heeft een ruime keuze elektrische fietsen met de mogelijkheid tot een midden, -voor of -achter motor. Fietsspecialist Panoven heeft een ruim assortiment Qwic fietsen op voorraad.

Burgers omafiets

Met de Burgers Omafiets rijdt u rond op een stukje nostalgie. Door de jaren heen is er aan het 19e eeuws model nauwelijks iets veranderd. Ook nu is het een van de meest gekozen fietsen  door jong en oud. Het is een populaire, stoere en comfortabele fiets. Door het hoge stuur en de afstand met het zadel, zit je in een rechte ontspannen houding op je tweewieler. Ideaal voor je dagelijkse ritje van en naar school of werk.

Pointer

Pointer staat al tientallen jaren bekend als leverancier van betrouwbare eigentijdse fietsen, die zijn samengesteld uit de beste componenten. Pointer besteedt veel aandacht aan de vormgeving en styling van elke Pointer fiets en Pointer elektrische E-Bike fiets. Op die manier is er een collectie moderne Pointer fietsen en elektrische Pointer E-Bikes ontstaan voor ieders smaak en ieders budget. Mooi om te zien, degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier!

Voque

Troy Elektrische bakfiets mat zwart 481 Watt
De Troy E-Bike Bakfiets is een zeer luxe moderne elektrische bakfiets met stalen frame en krachtige achterwielmotor.
Met de Shimano Nexus derailleurversnelling fiets je heerlijk licht en de 7 versnellingen laten zich eenvoudig verstellen door de draaischakelaar in het handvat.

AGU

Als je door het land toert met je racefiets, in je vrije tijd de mooiste plekjes in het land bezoekt of elke dag weer door weer en wind naar je werk fietst. AGU heeft voor elke fietstocht de juiste kleding en tassen.

Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met oog voor techniek, comfort en uitstraling. Dankzij hoogwaardige materialen stuurt AGU elke fietsen met een goed gevoel op pad. Designed to feel good!

AXA

AXA Bike Security is niet weg te denken in de Nederlandse fietscultuur. Al meer dan 110 jaar zorgt AXA ervoor om fietsen en fiets optimaal te beschermen.

Voor de beveiliging van al u tweewielers heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en kettingsloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

SKS

SKS is in 1921 opgericht en richtte zich in het begin volledig op de productie van fietspompen. Het merk verkoopt zeer uiteenlopende fietspompen. Staande- of minipompen, met de pompen van SKS pompt men overal en met gemak fietsbanden op. SKS verkoopt naast pompen tegenwoordig ook spatborden en fietsonderdelen.

Bobike

Bobike heeft een ruim assortiment voor en achterzitje waar veiligheid voorop staat. Naast doordacht Nederlands design biedt Bobike vooral comfort en gebruiksgemak. Bobike maakt gebruik van een uniek dubbelwandige schaal voor al hun zitjes om uw kind zo veilig mogelijk te vervoeren.

Basil

Basil maakt mooie en functionele fietsaccessoires die jou stimuleren om vaker met de fiets op stap te gaan. 40 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht en sindsdien combineren ze kwaliteit, stijl en functionaliteit tot de mooiste producten. Bij Fietsspecialist Panoven kunt u terecht voor mooie fietstassen, fietskratten en fietsmanden.

Yepp

Yepp produceert sinds 2009 veilige en comfortabele voor- en achterzitjes. Door het gebruik van innovatieve materialen en eigentijdse vormgeving zet Yepp de wereld op zijn kop. Yepp is al meerdere malen bekroond met verschillende awards.

Schwalbe

Schwalbe is de marktleider in fietsbanden in Europa. Schwalbe is helemaal gespecialiseerd in de fiets en alleen verkrijgbaar bij de vakhandel. Schwalbe hecht grote waarde aan deskundig advies en goede service. Bij Fietsspecialist Panoven krijgt u hierdoor altijd kwalitatieve goede banden onder uw fiets.

Simson

Bijna ieder gezin heeft wel een Simson bandenplakdoosje in huis. Simson heeft sinds 2007 het assortiment vernieuwd. Wat 135 jaar begon geleden begon met kleefstoffen en solutie is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment fietsonderdelen en accessoires. Het Simson-assortiment bestaat uit drie productgroepen. Fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietsonderhoud.

Contactgegevens

Fietsspecialist Panoven
Boerhaaveweg 35
3401 MN IJsselstein

+31 (0)30 687 33 06
info@fietsspecialistpanoven.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag 9:00 tot 18:00 uur
Donderdag 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9:00 tot 16:00 uur

Openingstijden

Maandag 9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag 9:00 tot 18:00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 9:00 tot 16:00 uur